Jag är uppväxt i en kreativ familj.

Fick min första kamera av min farmor när jag var sju år gammal. Genom den tror jag att min kreativitet startade på riktigt. Jag lärde mig hur jag kunde kommunicera min kreativitet så andra kunde se.

Steget efter var att jag tidigt startade en nätdagbok, det som senare kallades blogg. Där fick jag både publicera mina foton men även så väcktes intresset för att designa hemsidor. Genom det kom en del kunskap om kodning som en bonus.

Efter jag arbetat på bank under några år kände jag att jag behövde ta tag i min kreativitet och inte enbart ha det som intresse. Jag sökte utbildningen Grafisk design & Reklam vid Forsbergs skola och är idag utbildad Grafisk formgivare.

Erfarenhet:
Eco By Naty – Digital Content & Package Designer
2021
Workshop, the retail agency – Praktik

2021

Utbildning:
Forsbergs skola – Graphic design & advertising
2019 – 2021

Movant – Florist
2018

Kontakt:

hej@hejholborn.com