Hej!

Lite av det jag kan erbjuda er som grafisk formgivare är illustrationer, mönsterdesign, grafiska profiler, banners/Ads, förpackningsdesigner, fotografi m.m.

I min nuvarande roll som Art Director på Fuze PR är jag ansvarig för att formge digitalt och tryckt material, annonser, broschyrer, affischer, Sifoundersökningar, årsredovisningar mm. Jag har även ansvar för en del fotouppdrag, branding, skissa hemsidor och pitch-presentationer.

Exempel på företag jag gjort grafiska jobb för är Nike, Samsung, Google, Haglöfs, Sonos och Adidas. Några av dessa finns här i portfolion.

 

Erfarenhet:

Fuze PR – Art Director
2022 – nuvarande

Eco By Naty – Digital Content & Package Designer
2021
Workshop, the retail agency – Praktik

2021

Utbildning:
Forsbergs skola – Graphic design & advertising
2019 – 2021

Movant – Florist
2018

Kontakt:

hej@hejholborn.com